U14 stoomt door richting de titel

Zaterdag 25 maart stond voor de u14 spelers in het teken van 2 dingen, de ALV en een wedstijd tegen BAS. Waar de spelers vooral geïnteresseerd waren in wat zo’n algemene leden vergadering in houdt, was het aanvoerder Andy die zich vooral af vroeg of er wel kip zou zijn bij de lunch.

Bij de lunch bleek al snel dat het heel goed geregeld was door het bestuur van Be Quick. Er was een ruime keuze en de aanwezige u14 spelers verorberden de nodige frikandellen, croissantjes en kaassoufflés (niet per sé in die volgorde). Ook Aanvoerder Andy kreeg zijn kip(filet).

Na de ALV waarin de jeugd van Be Quick een veelvoorkomend thema was, werd het tijd om het veld op te gaan voor een Basketbalwedstrijd tegen BAS.

Deze wedstrijd werd gecoached door de Asterix en Obelix van de vereniging, ook wel bekend als Coaches Ketelaar en Bervoets. Zij stonden net als de spelers weer te trappelen voor een mooie pot basketbal.

De geoliede u14 machine van Be Quick begon uiterst sterk aan deze wedstrijd. In de rebound was goed te merken dat onze toekomstige Amerikaan Aron weer meedeed, nadat hij een aantal wedstrijden had gemist. Ook Davin was er weer bij en deed een duit in het zakje.

Aan het einde van het eerste kwart werden er nog wat makkelijk scores weggeven en eindigde het eerste kwart met 20-8 in het voordeel van het thuisteam.
In het tweede kwart nam aanvoerder Andy het voortouw door 4x achterelkaar te scoren. Ook Noah en Aron maakten in diy kwart de nodige scores.

In het derde kwart begon het nog beter te lopen bij Be Quick waardoor ook Joost, Davin en Chris gevaarlijk werden en scoorden.
Uiteindelijk in het vierde kwart pakte Bas zijn score mee en zat Onno er ook weer dichtbij. Deze wedstrijd werd dan ook afgerond met een zeer ruime overwinning. Eindstand 80-30.

Deze wedstrijd brengt Be Quick een hoop vertrouwen voor de aankomende wedstrijd met VUAS uit Dronten.